Bucataria noastra este deschisa intre 07:00 si 16:00
Bine v-am gasit!

Bine v-am gasit!

Am deschis bucataria Mancare Buna Ro

Suntem fericiti sa va anuntam ca, in ciuda vremurile pe care le traim cu totii, am reusit sa deschidem bucataria Mancare Buna Ro, respectand cele mai stricte norme de igiena si in conformitate cu prevederile legale referitoare la COVID 19. 

La Mancare Buna Ro veti gasi meniuri delicioase preparate din ingrediente proaspete, de buna calitate, dupa retete traditionale romanesti. Mancarea este pregatita zilnic de catre bucataresele noastre talentate, care pe langa experienta si indemanare, adauga intotdeauna si un strop de dragoste. La Mancare Buna Ro consideram ca alimentele trebuiesc respectate si nu dorim sa le irosim, de aceea  surplusul este donat in fiecare seara unor famili nevoiase. 

Pe langa bucataria moderna, bucataresele talentate si meniul variat, Mancare Buna Ro va pune la dispozitie si diverse modalitati de comanda - telefonic sau prin intermediul whatsapp - 0742038946 si online pe www.mancare-buna.ro. Livrarea este gratuita la comenzi de  minim 50 lei in Pitesti sau imprejurimi.  Pregatim o gama variata de produse pentru meniul zilei dar si produse a la carte sau de catering pentru evenimente speciale, in asa fel incat sa te poti bucura oricand de mancarea delicioasa oferita de Mancare Buna Ro. 

Fie ca incerci delicioasa supa crema de cartofi cu chili, gulasul, placintele sau pulpa de pui pe gratar de carbuni, te vei bucura intotdeauna de un gust delicios si de sentimentul unei mese "ca la mama acasa."

Leave a Reply