Bucataria noastra este deschisa intre 07:00 si 16:00
Servicii de catering pentru evenimente speciale

Servicii de catering pentru evenimente speciale

Ai de organizat un eveniment special?

Fie ca esti in cautarea unui catering pentru o zi de nastere, un botez sau o petrecere in familie, Mancare Buna Ro este alaturi de tine. Realizam platouri si diverse preparate delicioase pentru cele mai frumoase evenimente din viata ta. Lasa grija gatitului pe seama noastra si bucura-te de mai mult timp alaturi de cei dragi. Apeland la serviciile noastre iti vei uimi invitatii cu preparate gustoase realizate dupa retete autentice. Suntem pregatiti sa iti satisfacem cerintele cu meniuri special concepute pregatite in functie de preferintele si cerintele tale.

Oferim atat platouri pentru evenimentele de tip Bufet Suedez cat si variante de meniuri a la carte perfecte pentru orice tip de eveniment atat privat cat si corporate. Planifica-ti din timp evenimentul si asigura-te ca invitatii tai vor avea parte de o mancare buna, care va impresiona atat prin gust cat si prin aspect. 

Nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata si adaptata nevoilor tale. Apeleaza la meniul Mancare Buna Ro si transforma orice eveniment in viata ta intr-unul de neuitat.

Leave a Reply