Te putem ajuta?

Produse noi

Produs Nou
Toate produsele noi
Servicii de catering in Pitesti

Servicii de catering in Pitesti

Ne bucuram sa va anuntam ca in ciuda vremurilor in care traim cu totii si indeplinind toate noile normele impuse de COVID19, in cele din urma am reusit sa pornim serviciile de catering. 

Scopul nostru principal este sa oferim produse de cea mai buna calitate de aceea  utilizam doar ingrediente proaspete achizitionate din magazine speciale Horeca si pastrate in conditiile specificate de producator pana in momentul in care sunt gatite. Produsele  ramase la finalul zilei sunt donate unor familii nevoiase, deoarece consideram ca mancarea nu trebuie irosita fiind foarte importanta si bine venita in aceasta situatie.  

Oferim clientilor nostri doar mancare proaspata gatita in aceeasi zi. Impreuna cu  echipamentele de ultima tehnologie si ingrediente de inalta calitate, bucatarii nostri folosesc   un ingredient secret - dragostea pentru arta culinara. Atunci cand iubesti ceea ce faci se vede atat in calitatea preparatelor cat si in gustul lor delicios. Va invitam sa ne degustati mancarea, atat produsele de tip Meniul Zilei cat si gama foarte variata de produse a la carte si sa va bucurati de retetele noastre treditionale - ca la mama acasa. 

Leave a Reply