Bucataria noastra este deschisa intre 07:00 si 16:00
Povestea noastra

Povestea noastra

Despre noi

Mancare-Buna.ro

a aparut din iubirea pentru bucatarie dar si din dorinta de a solutiona una dintre cele mai dificile probleme ale societati noastre : lipsa timpului. Stim ca timpul petrecut cu familia este de multe ori redus din cauza orelor petrecute in bucatarie si ne-am propus sa facem o schimbare.

Ne-am dorit sa va oferim mai mult timp de relaxare alaturi de cei dragi deoarece consideram ca timpul este cea mai importanta resursa si trebuie folosita in favoarea noastra. Pentru aceasta am format o echipa de bucatari profesionisti carora le-am pus la dispozitie o bucatarie ultra perfomanta.

Pasionati de gastronomie, iubitori de mancare buna si perfectionisti - sunt principalele caracteristici care definesc echipa Mancare-Buna.ro.

Pregatim si livram zilnic in Pitesti si imprejurimi preparate de tip meniul zilei, ciorbe, salate, preparate din carne si deserturi - toate gatite dupa retete traditionale "ca la mama acasa".

Mancare la Oala

Pregatim si livram special pentru dumneavoastra preparate traditionale "la oala" pentru mese in familie .

Mancarea este gatita exclusiv la comanda cu ingrediente proaspete si multa pasiune. Astfel va puteti bucura de o mancare sanatoasa si delicioasa si la locul de munca.

De asemenea puteti comanda la noi si deserturile copilariei - cozonac de casa, gogosi traditionale sau umplute cu gem, pandispan cu fructe, checuri,papanasi - toate pregatite dupa retete autentice din caietul bunicii.

Pentru oferta noastra completa va rugam accesati www.mancare-buna.ro

Leave a Reply